Cześć:)
Collapse
X
-
Cześć:)
Witam, jesteśmy pubem zabrzańskim [admin: ciach] polecającym wielką różnorodność piw (jak na zabrzańskie klimaty oczywiście). Wierzę, że czasem uda nam się z Wami i zarejestrowanymi tutaj miłośnikami piw współpracować. Pozdrawiam. Ania Cichowska
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2015-05-27, 14:15.Tagi: brak -
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
https://www.facebook.com/events/648217875385771/
Już po raz trzeci świętujemy porterowo. Na razie mało który lokal się ujawnił ze swoimi planami, ale pewnie lada chwila zaczną. Sporo lokali ma zachomikowane beczki porterów w chłodni, a jest z czego wybierać bo z grubsza licząc...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Witam piwowarów domowych
Piszę w sprawie organizacji IX Poznańskiego Konkursu Piw Domowych, który w tym roku stanął pod znakiem zapytania. Otóż po dość długich próbach ustalenia z WOT PSPD jakie kategorie piw wystawimy do konkursu, w połowie sierpnia otrzymałem wiadomość, że... -
Cześć i czołem.
Będąc wczoraj w zabrzańskim Auchanie zajrzałem na dział piwny. I znalazłem tam Jasny grom z Peruna i Be like Mitch z ALebrowaru. Oba w cenach 7,50zł.
Spotkaliscie się z tym u was czy to tylko jednorazowa akcja?-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment