Joł

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Norbis
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.06
    • 1

Joł

Cześć wszystkim !

Mam na imię Norbert. Pracuję w logistyce, bardzo lubię grać w gry planszowe oraz niekiedy komputerowe. Oczywiście nie obędzie się tutaj bez takiego fajnego dodatku jakim jest piwko! - po prostu uwielbiam.

Chciałbym zacząć sam dostarczać sobie ten trunek. Niestety moje pojęcie na temat warzenia jest bardzo małe. Mam nadzieję znaleźć trochę czasu i rozpocząć naukę. Liczę iż forum to pomoże mi w tym.

Jedynym problemem z jakim będę musiał się uporać to jest temperatura. Chciałbym przechowywać to w piwnicy niestety jest tam dość ciepło - o mieszkaniu to już nie wspomnę. No ale może jakoś się uda wszystko pogodzić.

Pozdro dla wszystkich !
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Witaj, nawet był tu kiedyś wątek o grach planszowych. Zawsze możesz ten temat odświeżyć.
    Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • Ahumba
      2025.05.16-17 - Gdańsk, Festiwal Hevelka
      Ahumba
      Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
      Start
      2025-05-16
      Koniec
      2025-05-17
      Adres
      Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1
      2024-11-03, 19:06
    • Serokomlak
      Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
      Serokomlak
      W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
      2024-09-29, 00:39
    • Prusak
      Browar Markowy, Hajnowskie Jasne Pełne
      Prusak
      E: 12%
      A: 4, 6%
      Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
      Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
      2024-09-20, 19:15
    • pebejot
      Szwecja, Malmö, Bergsgatan 33, Malmö Brewing Co & Taproom
      pebejot
      Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
      Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
      Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
      2024-08-07, 17:46
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...