Cześć piwosze i piwoszki :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • flake
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.06
    • 2

Cześć piwosze i piwoszki :)

Mam na imię Filip. Piwko lubię pić i warzyć chociaż niestety na warzenie niestety do tej pory miałem mało czasu . Planuję to jednak diametralnie zmienić Mam nadzieję, że oprócz czerpania wiedzy będę mógł służyć jakąś radą, chociaż jak widze po forum moja wiedza jest dość skromna :P
    Pozdrawiam wsyszstkich!
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12784

Pozdrawiam!

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Ukraina, Brovary, Kijivska 316, Brovar Hof.
      bastion
      W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
      2023-04-28, 20:31
    • kaczka116
      Artezan (Błonie), Chociaż Tyle
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-10-25, 20:32
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 21:50
    • bastion
      Łotwa, Ryga, Vagonu Iela 21, Nurme Brewery & Taproom.
      bastion
      Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
      Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...
      2023-06-07, 21:49
    • darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-07, 23:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...