O warzeniu piwa we własnym zakresie myślałem od czasu jak u znajomego spróbowałem Jego produktów. Od tamtego czasu zawsze było coś, co mnie powstrzymywało od spróbowania samemu. Do czasu jak Żona kupiła mi zestaw startowy i dzisiaj właśnie zacząłem go wykorzystywać. Zobaczymy jakie będą tego efekty
Witajcie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
-
Channel: Czechy
-
-
Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia.
...-
Channel: Ukraina
2020-02-01, 21:42 -
-
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
E. 12% wag.
A. 4, 8% obj.
Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment