BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
TUMRY - reaktywacja
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-02-01, 15:04 -
-
Oferuję kilkadziesiąt kapsli sprzed kilku lat
chętnie zamienię na etykiety byłych demoludów
lub krajowe mniej popularne
lub krajowe trudnoodklejalne czyli "fabryczne nówki"
Tumry-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam wszystkich miłośników piwa. Trzymajmy kciuki, a może się uda. Szczegóły poniżej, z dziennika bałtyckiego
http://slupsk.naszemiasto.pl/wydarzenia/389132.html
Wtorek, 3 sierpnia 2004r.
W zapomnianym przez wszystkich słupskim browarze coś drgnęło....-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Informacja zaszłyszana przed chwilą w Telexpresie. Telewizja Polska kręci w Sobótce, a głównie w tamtejszym browarze nowy serial o głupawym tytule "Warto Kochać". Serial ma opowiadać o pewnym małym miasteczku, do którego przyjeżdża bezwzględny biznesmen chcący reaktywować browar....-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Koleżanki & Koledzy
Od jakiś 15stu lat zbieram podstawki. Z tym, że aktywny w tym moim zbieraniu jestem jak migrujący leniwiec Sid z Epoki Lodowcowej...
W związku z czym mam całkiem nie najgorszą (jak na mnie
) kolekcję z lat 90' ale ostatnie lata przespałem. Jak sobie...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.