Witam wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Timo-A
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.08
    • 3

Witam wszystkich!

Mam na imię Tomek i jestem z Krakowa. Założyłem tu konto ponieważ chciałbym sprzedać kolekcje podkładek mojego dziadka oraz kilka gadżetów piwnych. Niestety nie jestem smakoszem piwa ponieważ coś jest nie tak z moimi receptorami smaku (kubkami smakowymi) i dla mnie piwo (i ogólnie alkohol) jest nie do przełknięcia. Pewnie niektórzy z Was pomyślą, że to kalectwo, ale uwierzcie mi są tego też plusy i to duże
    Czytam i obserwuje tą stronę już od dawna bo mimo braku konsumpcji lubię ją. Pozdrawiam
    Ostatnia zmiana dokonana przez Timo-A; 2015-08-03, 11:44.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 20:15
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 20:57
  • Petitpierre
    Amber, Po Godzinach - Woodside
    Petitpierre
    Do tej pory nie było wątku, a tu już na mignęła druga warka.

Imperial Porter 9zł 0,33, 4 sztuki na Żabkę w składzie łuska kakao, chipsy dębowe-ale nie zdominowały, aframon=rajskie ziarna, przyzwoite parametry 26 i 10,5

Warka nr 1, degustowana 06.01.2021,

Piana...
    2023-01-18, 12:24
  • Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • pebejot
    Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
    pebejot
    Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
    W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
    2025-01-25, 22:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...