Hej!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Hej!

Hej,
    jestem Piotrek, obecnie przesiaduje we Wroclawiu. od jakiegos czasu zagladam regularnie na to forum i czas sie zarejestrowac w koncu mam nadzieje, ze szybko sie z Wami zaaklimatyzuje i zlapie troche teorii i praktyki dzieki Waszym radom i postom
    Ostatnia zmiana dokonana przez kaczka116; 2015-10-14, 18:00.
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd
  • otwierarka
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 2

Hej! u mnie nieco podobnie, choć niedawno dopiero trafiłam na forum. Pozdrawiam serdecznie.

Comment

Related Topics

Collapse

• MatiWro
      Gdzie we Wrocławiu kupię piwo Bosman i Międzyzdroje?
      MatiWro
      Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
      2021-06-02, 22:47
    • Piwowar
      Browar "Schwarzer Adler" we Wrocławiu
      Piwowar
      Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.

Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...
      2020-06-14, 12:27
    • Piwowar
      Browar "Nussbaum" we Wrocławiu
      Piwowar
      Niedawno podarowałem pewnemu początkującemu kolekcjonerowi butelkę browaru "zum Nussbaum" i obiecałem napisać mu kilka słów na temat historii tego zakładu. Zacząłem szperać w moim archiwum i okazało się, że informacji jest więcej niż się spodziewałem.

Historia...
      2017-09-25, 23:06
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
      slawekkazek
      Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
      2023-06-14, 19:48
    • darekd
      Łażany, Strzegomski Lager
      darekd
      Dość tajemniczy kontraktowiec, z tego co wiem warzyli kiedyś w Hoppy Lab w Żarowie na Dolnym Śląsku, niedaleko miejscowości Łażany, gdzie w tamtejszym folwarku (wymagającego remontu) planowane jest umiejscowienie browaru. Tu i ówdzie ich piwa dostępne są m.in. we Wrocławiu

...
      2025-03-27, 23:59
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...