Powitalny :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alevius
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.11
    • 3

Powitalny :)

Witam serdecznie wszystkich

Trafiłem do Was poprzez namiar od brata Pod latarnią najciemniej
    Trochę o mnie - koneserem nie jestem, choć aspiruję Uwielbiam piwo, im cięższe i bardziej gorzkie, tym smaczniejsze. Lubię smak asfaltu Jestem otwarty na nowości - kwachy, lambick'i i sahti z Pinty tylko mnie nakręcają

Mój cel to warzenie piwa, nauka technologii i rozwijanie jej.

Z wykształcenia jestem technologiem żywności i inżynierem procesowym, a zarobkowo projketuję instalacje technoilogiczne dla przemysłu spożywczego. Gdyby zatem ktoś miał jakieś pytania, proszę o kontakt. Polecam PW - najszybciej i najłatwiej

Pozdrawiam brać piwowarską!!!

Related Topics

Collapse

• hubik77
    Uszanowanie! I cycki!
    hubik77
    Witajcie,
    od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
    2020-07-31, 22:38
  • pebejot
    Krynica Morska-Piaski, Słoneczna 37, Four Winds
    pebejot
    Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
    Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
    Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...
    2020-06-03, 16:23
  • dadek
    Ukraina, Charków, Geroiv Praci 14 B, AltBier
    dadek
    Aż dziwne, że nikt z browarbizowiczów do tej pory nie dotarł do Charkowa. A to 1,5 milionowe miasto może się pochwalić dziesięcioma browarami (jeśli liczyć koncernowy Rogań to jest ich nawet 11).
    Powstały w 2012 roku browar restauracyjny AltBier mieści się w niezbyt pięknym, pokrytym...
    2020-03-18, 02:42
  • Shedao
    Wrocław, Ratusz 15/1c, Modra Odra Street Food
    Shedao
    Lokal znajduje się na wrocławskim rynku, na tej samej ścianie co PRL czy Żak, naprzeciwko byłego Empiku. Poszedłem tam bez żadnych oczekiwań (czego w końcu oczekiwać od lokalu na rynku?) - ot, wypić małe piwko, zobaczyć jak tam jest i iść dalej. Jakże się zdziwiłem

...
    2018-08-21, 08:44
  • concerto
    Oława, Gazowa 2, Bachus
    concerto
    Powinienem wpisać sklep dawno, bo stary i z najszerszą ofertą w mieście, ale wiadomo: pod latarnią najciemniej.

Sklep godny polecenia dla jadących po trasie Wrocław-Opole ( uwaga dla adminowa i okolic ), bo praktycznie przy drodze.

Spory wybór z...
    2017-12-24, 22:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...