Witam Wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Polskicraft
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2015.12
    • 1

Witam Wszystkich

Jestem Artur Molenda ze Szczecina. Mam 40 lat. Od wielu lat jestem zagorzałym miłośnikiem piwa. Wcześniej byłem wielkim fanem czeskich pilznerów, obecnie najwięcej radości sprawia mi India Pale Ale. Bardzo podoba mi się rewolucja piwna i od ponad roku regularnie zaopatruję się w piwa z polskich browarów rzemieślniczych. Postanowiłem założyć portal internetowy dla wszystkich fanów polskiego craftu http://polskicraft.pl. Zapraszam chętnych i ciekawskich na moją stronę. Coraz bardziej interesują mnie również wszystkie aspekty związane z domowym piwowarstwem i kwestie związane z przygotowywaniem receptur piwowarskich pod konkretne style piwne.
    Pozdrawiam
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witaj, mnie też ostatnio najbardziej podchodzi IPA w różnych wersjach
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • bastion
      Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
      bastion
      Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
      Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
      Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
      2020-05-17, 21:55
    • Grzegorz_D
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Grzegorz_D
      Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
      2018-09-23, 22:03
    • Wojti4
      witam wszystkich
      Wojti4
      Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
      Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
      2018-03-09, 12:22
    • Ahumba
      2025.05.30-06.01 - Kielce, III Świętokrzyski Festiwal Piwa
      Ahumba
      na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
      Start
      2025-05-30
      Koniec
      2025-06-01
      Adres
      Kielce, Rynek
      2025-02-11, 21:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...