Siemka !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dzulian
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.12
    • 1

Siemka !

Siemka wszytskim, nazywam sie Julian w tym roku skonczylem 30 lat mieszkam w Wawie Bemowo i dostalem od mojej zony pod choinke zestaw Coopers Lager wraz z calym potrzebnym sprzetem

Prezent byl idealny poniewaz temat ten chodzi za mna juz od jakiegos czasu!
    Nie bylo ostatnio kiedy i za co wiec ciagle swoja przygode z robieniem piwa odkladalem i odkladalem, no ale dosyc tego !

Siedze i wertuje forum ile moge bo temat mnie naprawde ciekawi !

pozdrawiam
  • drocan
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.02
    • 3

Dzulian, ja mam podobny kit. Już fermentuje .
    Jak wyszło Twoje piwko? jakieś uwagi i komentarze oraz obserwacje?
    Udało się ?

Comment

Related Topics

Collapse

• rosjan
      Siemka ;)
      rosjan
      Witajcie
      Zacząłem pare lat temu od bimbru i skusiłem się na amatorską produkcję złotego trunku. Przygotowuję się do pierwszego warzenia i ... moja kobieta wyraziła zgodę pod warunkiem, że będzie to piwo „BIO”.
      Mielibyście jakieś uwagi, sugestie?
      Pozdrawiam
      rosjan
      2020-03-04, 17:54
    • kaczka116
      broVca, Siemka
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-07-06, 18:13
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 02:03
    • dadek
      Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
      dadek
      Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
      2024-09-19, 02:44
    • Prusak
      Wielka Brytania, Gloucester, Quays Outlet Unit R1 St Anne Walk, Brewhouse&KItchen
      Prusak
      W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
      Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...
      2024-08-29, 18:47
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...