Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć i czołem

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Center
    CZE!
    Center
    Witam wszystkich!
    Sorry, że tak późno (jestem TU już kilka dni), ale jak to mówią lepiej późno niż wcale
    Trochę o sobie:
    - mieszkam w Poznaniu (obecnie na wygnaniu w Warszawie, mam jednak nadzieję, że już niedługo), a w ogóle pochodzę z Chojnic (niestety...
    2003-03-07, 12:43
  • pulas
    Antagonizmy między regionami
    pulas
    Jadąc z Jezierzan do Chojnowa na giełdę usłyszałem tekst: „my warszawiaków nie lubimy”. Wziąłem to za żart (mam nadzieję, że takie było zamierzenie mówiącego), ale dało mi to do myślenia. Czy gdzieś w nas nie ma głęboko zakorzenionych uprzedzeń do ludzi z innych regionów...
    2002-10-10, 15:54
  • żąleną
    Warszawa, Czumy (Jelonki), Polo Market
    żąleną
    Jeśli jakiś poznaniak na wygnaniu tęskni za Lechem Pilsem w butelce, to dostanie go za ok. 2,20 zł w Polo Markecie na ul. Czumy (Jelonki, blisko skrzyżowania Powstańców Śląskich z Górczewską).
    2004-12-02, 17:03
  • Nicram
    Z krainy habsurskiego browaru WITAM!
    Nicram
    No to siup na dzieńdobry
    Jestem z Żywca i to chyba powinno starczyć Niech wam sie piwo z kranów leje, niech nigdy gazu nie straci, niech z kufla sie nie rozleje, i by nie trza za nie było płacić

hehe
    Mam prosbe...
    Jestem jednym z redaktorów czasopisma...
    2006-05-26, 16:03
  • pnabzdyk
    Coopers Dark Ale
    pnabzdyk
    21.01.10

Wedle zalozen noworocznych 1 warka w 1 mc. Z braku jeszcze posiadania calego sprzetu do prawdziwego wazenia wybor padl znow na gotowca.

Puszeczka Dark Ale trafila do obrobki. Wykonanie wedle zalaczonej instrukcji. Woda kranowa przegotowana + 1 kg Glukozy. Przy...
    2010-01-22, 12:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...