BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam wszystkich!
Sorry, że tak późno (jestem TU już kilka dni), ale jak to mówią lepiej późno niż wcale
Trochę o sobie:
- mieszkam w Poznaniu (obecnie na wygnaniu w Warszawie, mam jednak nadzieję, że już niedługo), a w ogóle pochodzę z Chojnic (niestety...
Jadąc z Jezierzan do Chojnowa na giełdę usłyszałem tekst: „my warszawiaków nie lubimy”. Wziąłem to za żart (mam nadzieję, że takie było zamierzenie mówiącego), ale dało mi to do myślenia. Czy gdzieś w nas nie ma głęboko zakorzenionych uprzedzeń do ludzi z innych regionów...
Jeśli jakiś poznaniak na wygnaniu tęskni za Lechem Pilsem w butelce, to dostanie go za ok. 2,20 zł w Polo Markecie na ul. Czumy (Jelonki, blisko skrzyżowania Powstańców Śląskich z Górczewską).
No to siup na dzieńdobry
Jestem z Żywca i to chyba powinno starczyć Niech wam sie piwo z kranów leje, niech nigdy gazu nie straci, niech z kufla sie nie rozleje, i by nie trza za nie było płacić
hehe
Mam prosbe...
Jestem jednym z redaktorów czasopisma...