Pozdrawiam prosto z Bieszczadów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czmielu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.02
    • 1

Pozdrawiam prosto z Bieszczadów

Witajcie, mam na imię Paweł, jestem nowo zarejestrowany, czy nowy? Tego jednoznacznie nie stwierdzę ponieważ przeglądam "browar.biz" od dłuższego czasu, jednak wiem na pewno, iż wiedza i ogół informacji zawartej na tym portalu to nieocenione źródło inspiracji dla ludzi takich jak ja. Pochodzę z małej miejscowości Zahoczewie położonej przy wielkiej pętli bieszczadzkiej, jestem maniakiem piwa "lanego" i regionalnego. Poprostu podoba mi się idea nalewania piwa, posiadam w domu własny rollbar, który sam zbudowałem. Jeśli przejeżdżasz w okolicy, daj znać może napijemy się razem kawy, może akurat będę miał podpiętą beczkę i będzie okazja podegustować
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12784

Comment

• Zybex
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2012.07
      • 222

Zdrowie!

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
        heckler
        Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
        Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
        2024-05-08, 07:10
      • bastion
        Bułgaria, Sliven, Donka i Konstantinovi 20, Birarium.
        bastion
        Będąc przejazdem przez Sliven nie mogłem sobie odmówić wizyty w miejscowym mikrusie o nazwie ''Trima I Dvama'', co dokładnie oznacza - Trzech i Dwóch.
        Okazało się na miejscu że Birarium jest tylko knajpą firmową browarku, który ma lokalizację na obrzeżach miasta.
        Mikrus działający...
        2024-01-11, 21:50
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • Ahumba
        2025.01.18 - Jedlina Zdrój, Baltic Porter Day
        Ahumba
        Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
        Start
        2025-01-18
        Koniec
        2025-01-18
        Adres
        Browar Jedlinka
        2025-01-03, 16:23
      • ART
        Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
        ART
        Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
        2024-12-07, 17:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...