Witam z Krkowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tadeuszrad
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.03
    • 1

Witam z Krkowa

Miło mi się znaleźć w tak zacnym gronie.
    Pozdrawiam
    T.

He, he, he
    Oczywiście z Krakowa
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2016-03-17, 13:54.
    Pozdrawiam
    Tadeusz

http://alpimax.pl/

Related Topics

Collapse

• ignacyk
    Witam wszystkich
    ignacyk
    Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
    2023-07-17, 14:52
  • StowarzyszenieAdventure
    Browar Kossocice, Galicja
    StowarzyszenieAdventure
    Dzień dobry,
    szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
    pozdrawiam...
    2024-10-31, 14:43
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 20:57
  • Patrowsky
    Czy to podróbka? - "PERŁA Chmielowa" ;)
    Patrowsky
    Witam

Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...
    2023-09-29, 13:10
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...