Dzień dobry, cześć i czołem...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MistrzSuspensu
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.01
    • 50

Dzień dobry, cześć i czołem...

Jak w temacie. W zasadzie zarejestrowałem się tylko by robić zakupy w sklepie, ale może coś tam napiszę, a jak rozumiem nie wypada tego robić przed zaprezentowaniem się w tym dziale. Mieszkam we Wrocławiu, czasami przebywam także w Lesznie. Piwowarstwem zajmuję się od połowy grudnia roku poprzedniego. Człowiek powinien mieć jakieś hobby, a jak wiadomo najlepiej łączyć przyjemne z pożytecznym.
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12884

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      Browar Zakładowy, Mam Co Robić
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-06-07, 19:00
    • etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • Luki1946
      Czołem
      Luki1946
      Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
      2017-10-28, 16:01
    • Serokomlak
      Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
      Serokomlak
      W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
      2024-09-29, 00:39
    • dadek
      Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
      dadek
      Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
      2024-09-03, 04:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...