Jak w temacie. W zasadzie zarejestrowałem się tylko by robić zakupy w sklepie, ale może coś tam napiszę, a jak rozumiem nie wypada tego robić przed zaprezentowaniem się w tym dziale. Mieszkam we Wrocławiu, czasami przebywam także w Lesznie. Piwowarstwem zajmuję się od połowy grudnia roku poprzedniego. Człowiek powinien mieć jakieś hobby, a jak wiadomo najlepiej łączyć przyjemne z pożytecznym.
Dzień dobry, cześć i czołem...
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
A..... co powiesz na swoje.... etykiety?
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-29, 00:39 -
-
Bardzo wesołe
miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
-
Channel: Niemcy
2024-09-03, 04:09 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment