Cześć i czołem Wszystkim !!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bArt34
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.04
    • 1

Cześć i czołem Wszystkim !!!

Witam Wszystkich !!!

Mam na imię Bartek i dzisiaj nastała właśnie ta chwila !!! Jestem po butelkowaniu mojej pierwszej warki dodam, że odrazu zacząłem od zacierania, nie jest to trudne jedynie czasochłonne ale dla chcącego nic trudnego. Moje piwo to gotowy zestaw Pale Ale 12 BLG
    Odrazu mam pytnie dla bardziej zaawansowanych czy to normalne, że przy rozlewie piwo jest mętne czy po prostu dalem ciała ;( Na szczęście smak nie jest kwaśny !

Pozdrawiam

Related Topics

Collapse

• Luki1946
    Czołem
    Luki1946
    Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
    2017-10-28, 16:01
  • daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 15:31
  • bastion
    Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
    bastion
    Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
    To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
    2022-02-08, 00:04
  • Marianowar_pl
    Czołem rewolucjonistom :)
    Marianowar_pl
    Mam na imię Marcin, 28 lat, z Warszawy, prowadzę amatorskiego bloga o piwie www.Marianowar.pl na którego was serdecznie zapraszam w wolnej chwili
    2017-03-19, 09:20
  • Kamael_Lwo
    Czołem!
    Kamael_Lwo
    Cześć, Kamil z Legionowoa.
    Uwarzylem 3 warki z brew kitu. IPA, Stout, Astralian IPA.
    Warki z zacieraniem: Ordynarny bitter-burzliw, American Pale Ale- burzliwa.
    2017-03-18, 11:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...