Witam serdecznie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Reblax
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.06
    • 1

Witam serdecznie

Witam,
    jestem Michał z Rudy Śląskiej.
    W najbliższym czasie mam zamiar uwarzyć swoje pierwsze piwo.
  • darekint
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.04
    • 4

Powodzenia.

Comment

Related Topics

Collapse

• Konrad2991
      Witam serdecznie
      Konrad2991
      Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
      2020-03-25, 15:20
    • Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 15:19
    • ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 15:52
    • majorrush
      prośba o identyfikację kufla
      majorrush
      Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
      2024-02-26, 23:21
    • burczas
      Witam Serdecznie
      burczas
      Witam wszystkich.

Robiłem wina, smakówki, 1410.

Ale najbardziej smakuje mi piwo, a znudziły mnie koncerniaki.

Przyszedł czas na coś swojego. Na początek uwarzyłem brew kit real ale. myślę że coś z tego wyjdzie.
      2018-05-30, 20:20
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...