Cześć Wam :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pawel_Chmielis
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.04
    • 3

Cześć Wam :)

Witam Panie i Panów, załogantów browar.biz

Piwem interesuję się już parę ładnych lat, szukać czegoś ciekawszego niż Królewskie zacząłem sporo przed pierwszą warką Ataku Chmielu. Niemniej do bycia beer geekiem sensus stricte jeszcze trochę mi brakuje Brakuje...pewnie czasu Ponieważ czas ów kwestie piwne i okołopiwne muszą dzielić z moim drugim hobby, a raczej pasją - wędkarstwem (które wbrew obiegowej opinii źle łączy się z jakimkolwiek alkoholem).

Browarbiza odwiedzam już 3-4 lata, głównie celem porównania mojego odbioru piwa z tym, jak widzą je inni.
    Obecnie od 2 miesięcy pracuję w sklepie specjalistycznym z całkiem solidnym wyborem piwnych smakołyków, także przegląd stron tematycznych wchodzi w zakres moich obowiązków zawodowych. Bardzo dziwne uczucie - wrócić z pracy, otworzyć dobre piwo i...nazwać to pracą po godzinach Muszę Wam wyznać, że dzielnie znoszę te niepłatne nadgodziny

pozdrawiam
    Paweł

Related Topics

Collapse

• molpiwny
    Zbieractwo niekoniecznie okołopiwne
    molpiwny
    Tak sobie pomyślałem!? -Prawdopodobnie wielu użytkowników tego Forum zbiera nie tylko przedmioty związane z piwem ale też z innych dziedzin.
    Od kilku lat spokojnie bez szaleństw zbieram też "naczynia pitne" z cyny.
    Nie mam nie wiadomo jak licznej kolekcji ale już troszkę......
    2008-12-26, 20:55
  • arcy
    Norriski okołopiwne
    arcy
    1. Hans Peter van Zon. Prawie jak Chuck Norris.
    2006-02-08, 10:47
  • Marianowar_pl
    O „zwracalności” butelki zwrotnej
    Marianowar_pl
    Po raz kolejny przekonuje się, że życie potrafi nam czasami podsunąć znienacka naprawdę bardzo ciekawy temat, zarówno do rozważenia jak i do dyskusji. Nie jest to pierwszy raz kiedy tak się staje, dlatego postanowiłem uhonorować tę okoliczność nowym cyklem, w którym zamieszczał będę...
    2017-03-29, 10:53
  • Petitpierre
    The Bruery, Smoking Wood
    Petitpierre
    Browar nazywa się The Bruery i reprezentuje poważne piwowarstwo (u nich nawet lager ma 7,7%, a niektóre piwa dobijają do 20%), naturalne składniki, przyprawy, różne rodzaje słodów, 6 rodzajów beczek, piw jest taka masa, że naprawdę ciężko się wyznać, dlatego warto poświęcić parę chwil na stronie: h...
    2016-02-05, 10:09
  • Dreamer
    Thornbridge, I Love You Will U Marry Me
    Dreamer
    styl: piwo owocowe
    alk. 4,5%

Najnowsza propozycja browaru Thornbridge to lekkie piwo na lato - golden ale z dodatkiem dużej ilości truskawek podczas fermentacji. Sympatyczna nazwa piwa pochodzi od napisu umieszczonego na murze betonowego pasażu między domami w jednym z blokowisk...
    2015-08-31, 15:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...