Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pszemko83
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.07
    • 1

Witam

Witam i pozdrawiam z miasta Koło kolegów piwoszy i piwowarów. Nigdy za dużym miłośnikiem piwa nie byłem, ale zmieniło się to niedawno, ponieważ spróbowałem piwa innego niż jasne pełne, i bańka pękła. Staram się kosztować jak najwięcej, a jesienią, gdy temperatury nieco spadną ruszam z pierwszą własną warką.Browar natomiast jest mi bliski ponieważ przez blisko 20 lat codziennie budził mnie samochód dmuchający z przyczepy słód do jednego z browarów regionalnych i radosne okrzyki jego pracowników "Heniek k...a, zawieź te butelki na rozlewnię" itp. Więc, witam i pozdrawiam.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pszemko83; 2016-07-06, 19:37.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24054

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pszemko83
    k...a, zawieź te butelki na rozlewnię" itp.
    Jak dorobisz się pomocników w swoim browarze, też tak zakomenderujesz A do tego czasu będziesz sam k....a zawoził
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2016-07-12, 15:22.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
      heckler
      U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
      2023-06-14, 11:38
    • dadek
      Berlin-Wedding, Oudenarder Str. 16-20, Vagabund Brauerei Kesselhaus
      dadek
      Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
      2022-11-18, 02:57
    • dadek
      Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
      dadek
      Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
      2021-02-23, 02:58
    • pebejot
      Włochy, Falconara, Via della Repubblica, 9, Labirratorio
      pebejot
      Kolejny mały browar z kategorii restauracyjnych nad słonecznym wybrzeżem Adriatyku znajduje się w miejscowości Falconara.
      Miasto leży przy linii kolejowej nazywanej "Magistralą Adriatycką", prowadzącą z Mediolanu do Lecce.
      Dojazd pociągiem regionalnym z oddalonej od...
      2021-01-26, 15:21
    • SlawekT
      Wyszynk piwa z kanistra
      SlawekT
      Mam takie pytanie - mój kolega będzie miał wesele i chce koniecznie uraczyć gości piwem domowym mojego wyrobu. Wymyślił, aby serwować piwo z kanistra jak tutaj.

https://allegro.pl/oferta/kanister-3...item%3Aactive&...
      2020-03-21, 00:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...