Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arys27
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.07
    • 2

Witam

Nazywam się Marek.Interesuję się browarnictwem wschodnio pruskim.Zbieram butelki porcelanki i inne powiązane z rejonu Orzysza,Ełku,Pisza,Giżycka oraz okolic.Mam nadzieję dowiedzieć się tu ciekawych wiadomości,a może czasem i coś podpowiedzieć.Pozdrawiam M.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Černotín 45, Pivovar Chors
    heckler
    Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
    Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
    2019-06-18, 05:44
  • Gonti94
    Cześć!
    Gonti94
    Cześć,

Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
    oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...
    2018-06-14, 15:16
  • Gonti94
    Witam i Cześć
    Gonti94
    Cześć,

Nazywam się Łukasz mam 24 lata i dopiero zacząłem swoją przygodę z browarnictwem,
    oczywiście jako początkujący piwowar zacząłem od brewkitu Coopers (Lager), właśnie jestem na etapie rozlewania. Niby robiąc piwo z brewkitu nie trzeba się natrudzić, ale samo...
    2018-06-14, 15:16
  • pebejot
    Antigua i Barbuda, Falmouth, Matthew Street, 2SIX8 Craft Brewery
    pebejot
    Wyspiarski kraj na Karaibach, Antigua i Barbuda i jedyny działający tam browar, znajdujący się na większej wyspie Antigua.
    Browar zlokalizowany jest na południowym skrawku wyspy, tuż nad zatoką Deep Bay.
    Od portu morskiego odległość 15 km można pokonać minibusem linii 17 w 35...
    2023-04-14, 10:50
  • telek
    Kołobrzeg, bulwar Jana Szymańskiego 6, Ryby Rewiński
    telek
    Dziwnym zbiegiem okoliczności pod tym samym adresem co smażalnia ryb (ryby doskonałe: smażone, z pieca, zupy rybne, tatar, etc.) figurują spółki Maltgarden, częściowo powiązane osobowo ze spółką Rewiński.
    W ofercie są więc butelkowe popularne piwa Maltgardena (pils, pszenica, IPA, etc.).
    2022-06-27, 16:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...