Cześć wszystkim

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacpuk
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.08
    • 1

Cześć wszystkim

Na imię mam Jacek, piwowarstwem zainteresowałem się ok 1.5 roku temu, za sobą mam już kilka warek choć ciągle nie wszystko wychodzi idealnie. Zatem uczę się i zbieram doświadczenie.

Pozdrowienia

Related Topics

Collapse

• Radarowiec
    Hej wszystkim!
    Radarowiec
    Cześć wszystkim, dopiero przymierzam się do warzenia, ale dziś postanowiłem się przywitać, mimo że na forum jestem już biernym obserwatorem od pewnego czasu

Polecam wszystkim stronę z opiniami firmy Feniko. Więcej znajdziecie tutaj: https://pozyczkase.pl/feniko-opinie-klientow-i-recenz...
    2022-02-07, 21:48
  • leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 12:39
  • darekd
    Podgórz, Onkel Bockdan
    darekd
    Tym piwem rozpoczynam nowy sezon dubeltowych koźlaków

A jest to Rauchdoppelbock czyli wędzony dubeltowiec o zaw. 7,5% alk.
    Bez pasteryzacji i filtracji.

Aromat - dominują tony wędzenia, pod tym inne słodowe niuanse, przede wszystkim karmelowe
    Piana - niewysoka,...
    2023-11-25, 00:33
  • Acan
    Cześć
    Acan
    Cześć wszystkim. Mam na imię Paweł. Piwowarstwem domowym zajmuję się od ok 2 lat, chociaż nie mam zbyt wielkiego do świadczenia i wielu warek na swoim koncie. Z racji zamieszkiwania w bloku i braku porządnej piwnicy warzę głównie zimą. Oprócz własnego piwa lubię także i pijam piwa z...
    2019-02-05, 20:54
  • Ahumba
    Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
    Ahumba
    W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
    2025-02-11, 20:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...