Witam Szanowne Grono Forum-lepiej znających się na realiach BROWARNICTWA tzw KUSTOSZY SMAKU CHMIELU-bez obrazy dla chemicznych koneserów smaku
Na wstępie szybka historia-każdy za młodego "chyba lubiał chyknąć" Browarka. ja NASZEGO regionalnego KMICICA ---jak zasmakowałem ukradkiem od OJCA...ale nie będę marudził tylko dodam:
Małe polskie browary warzą piwo w sposób naturalny, a niestety obce koncerny produkują piwo w sposób przemysłowy-wiadomo,że to SZANOWNE GRONO WIE, więc dziękuję MEGA ZIOMALOWI ARZ-emu z Bractwa Piwnego Czewa za to,że kontynuuje to z innymi braćmi i wspiera lokalne POLSKIE BROWARNICTWO już tyle czasu i mnie tym zaraził.
Na wstępie szybka historia-każdy za młodego "chyba lubiał chyknąć" Browarka. ja NASZEGO regionalnego KMICICA ---jak zasmakowałem ukradkiem od OJCA...ale nie będę marudził tylko dodam:
Małe polskie browary warzą piwo w sposób naturalny, a niestety obce koncerny produkują piwo w sposób przemysłowy-wiadomo,że to SZANOWNE GRONO WIE, więc dziękuję MEGA ZIOMALOWI ARZ-emu z Bractwa Piwnego Czewa za to,że kontynuuje to z innymi braćmi i wspiera lokalne POLSKIE BROWARNICTWO już tyle czasu i mnie tym zaraził.
Comment