Hej hej :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • izabela08
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.01
    • 2

Hej hej :)

Cześć wszystkim piwoszkom i piwoszom
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4511

Witamy na bbiz. Może coś więcej o sobie?

Comment

• izabela08
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2017.01
      • 2

Mam na imię Iza, nie mam jeszcze ulubionego piwa i cieszę się, że przyszło mi żyć w czasach, gdzie wybór w niektórych sklepach przyprawia o zawrót głowy

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4511

No to owocnych poszukiwań ulubionego piwa z pomocą bbizu.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          USA, Nowy Jork, 78N 11th st, Brooklyn Brewery
          pebejot
          Na Brooklynie, niedaleko Greenpointu znajduje się browar restauracyjny Brooklyn Brewery.
          Browar działa od 1987 roku i zlokalizowany jest w typowo amerykańskiej, ponurej przedmiejskiej dzielnicy z samobójczą urodą architektury.
          Do browaru najłatwiej dostać się metrem do stacji Nassau....
          2022-03-08, 15:02
        • dadek
          Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
          dadek
          Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
          2024-11-20, 03:51
        • dadek
          Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
          dadek
          Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
          2024-04-13, 02:37
        • dadek
          Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
          dadek
          Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
          W browarze pracują...
          2024-04-12, 00:26
        • dadek
          Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
          dadek
          Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
          2023-10-18, 03:53
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...