Mam 24 lata , student bezpieczeństwa wewnętrznego , w wolnych chwilach gram w siatkówkę oraz poznaje świat lepszego piwa , od ok. 2 lat przechodzę piwną rewolucje
Witam
Collapse
X
-
Witamy rewolucjonistęZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Related Topics
Collapse
-
Znakomity sklep z piwami z całego świata. Są dobrze wyeksponowane i można sobie przebierać i zastanawiać się do woli. Dodatkowo jedno pomieszczenie-lodówka głównie z piwami z mieszczącego się w piwnicach tej samej kamienicy browaru Muttermilch i innymi austriackimi piwami. Czysto, przestronnie...
-
Channel: Austria
2022-08-29, 16:08 -
-
Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.
Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...3 Photos-
Channel: Chorwacja
2021-02-23, 01:58 -
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
Browar restauracyjny działający na terenie browaru przemysłowego, to niezbyt częste rozwiązanie, a już na Ukrainie dosyć unikalne.
Nie znając dokładnie tematu, sądziłem że to może jakaś zmyłka, że może warzone piwo jest w przemysłowym, a tylko nadaje się mu etykietkę piwa...-
Channel: Ukraina
2020-05-01, 21:51 -
-
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment