Do startu gotowi...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Saviogg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.03
    • 1

Do startu gotowi...

Cześć.
    Mam nadzieję na bardzo owocne moje piwowarstwo przy udziale tak zacnego grona.
    Myślę, że wielokrotnie będę liczył na Waszą pomoc.
    Pozdrawiam i do dzieła
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12883

Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
      Funky Fluid, Game Over Invasion
      Petitpierre
      DNIPA 18 ekstraktu, 8vol, tylko dwa chmiele. Plusy tego piwa (poza ceną w Lidl'u)-ładny winogronowy zapach na wejściu, poza tym jest passiflora, rozmaryn, wanilia, sok z pomarańczy, nuta dolna trochę jałowcowej żywicy i kosaćca, w sumie las, w tym przypadku, las deszczowy. W smaku niestety bardzo...
      2025-01-18, 10:30
    • darekd
      Továrna [Potmehúd], SMaSH the Superdelic
      darekd
      Potmehúd to kontraktowy browar z Pragi, który tworzą dwaj Słowacy od 2018 r.

Piwo uwarzone w browarze Továrna (Slaný), który już wcześniej gościł kontraktowców.

Piwo uwarzone z jednego rodzaju słodu (pilzneński) oraz jednego rodzaju chmielu - Superdelic (Nowa...
      2024-05-21, 00:28
    • xenon75
      Brak startu po Mangrove Jack's M44 US West Coast
      xenon75
      W piętek uwarzyłem American pale ale. 40 litrów.Po 20 litrów na fermentor.Do jednego fermentora poszły US-05 a do drugiego Mangrove Jack's M44 US West Coast .Start
      US-05 po paru godzinach.Mangrove Jack's M44 US West Coast do wczoraj zero oznak startu..
      Poczytałem o nich dopiero...
      2016-05-29, 14:17
    • slavoy
      2020.10.03 - Kouty nad Desnou, BEER TREKING 2020
      slavoy
      Połączenie łażenia po górach i picia piwa!
      Dość nikczemny dystans - 14km do pokonania (choć ze srogim podejściem), ale po drodze trzeba wypić 6 (faceci) lub 3 (kobiety) piw. Za każde dodatkowe piwo, lub nawet coś mocniejszego, na trasie są odliczane minuty od całkowitego czasu ...
      2020-08-03, 01:06
    • dadek
      Řevnice, Řevnická 11° ŘAPA
      dadek
      Piwo górnej fermentacji, które było pierwszym jakie lano od startu browarku.
      Kolor jaśniejszy złoty, mętne.
      Piana bielutka, gęsta jak krem, mocno oblepia szkło jak firanka z pogrubionymi kręgami po każdym łyku, utrzymuje gruby kożuch.
      Aromat przyjemny, świeżego chleba...
      2019-09-18, 23:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...