Siemanko!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • s4lc
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.06
    • 2

Siemanko!!

siema super forum, trafiłem na nie całkiem przypadkiem szukając informacji o Browarze w Kościerzynie (moim rodzinnym mieście)

moje ulubione piwko to Augustiner z Monachium

Related Topics

Collapse

• Rafaell
    Siemanko
    Rafaell
    Siema Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
    2023-06-19, 09:53
  • heckler
    Sedlnice, Sedlnice 217, Pivovar Olbrew
    heckler
    Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
    Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do
    ...
    2023-05-08, 17:09
  • dadek
    Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
    dadek
    Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
    2022-08-30, 22:37
  • heckler
    Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
    heckler
    W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
    Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
    2019-04-22, 10:45
  • pegie23
    Kufel
    pegie23
    Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
    Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
    2021-07-10, 19:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...