Mam na imię Waldek. Jestem tutaj, bo tematyka browarnictwa jest mi bliska. Uwielbiam przede wszystkim niszowe, regionalne browary. Ostatnio odkrywam walory smaków piw przenicznych. Zawodowo związany jestem między innymi z branżą BHP i z firmą http://www.bhpekspert.net/. Mam nadziej, że zagoszczę tu na dłużej.
Cześć
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć.
Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku.Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witajcie moi drodzy piwosze
Patrzę na tą stronę i aż mi się pyszczek uśmiecha - jakie fajne miejsce, wyluzowane i z humorem !
Cieszę się że tutaj trafiłam :-) Mam nadzieję, że nawiążemy tutaj ciekawe dyskusje
Ja dopiero od niedawna odkrywam, że istnieje mnóstwo pyszniejszych...
-
-
-
Witam, chcialem sie na poczatku ze wszystkimi przywitac. Mam nadzieje, ze zagoszcze na tym forum i bede uczestniczyl w toczacych sie na nim dyskusjach!
Bardzo lubie piwa metne (od czasu wycieczki do Wilna) oraz stout (od czau gdy kolega w czasie urlopu przywiozl troche Guinessow i Beamisha)....-
-
-
Witam wszystkich piwoszy. Trafiłam tu dość przypadkowo ale myślę, że zagoszczę na dłużej.
-
-
-
Z okazji niedawnego przekroczenia 100 postów postanowiłem się ... przywitać
. Odkładałem to zawsze na potem, ale uznałem, że na tyle często tu zaglądam, że w końcu trzeba. Imię to Łukasz, wiek 20 +
a piwem interesowałem się na jakiś czas przed zarejestrowaniem się na forum....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.