Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sylviura
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.07
    • 1

Witam!

Hej! Witam wszystkich beerloversów, kolekcjonerów gadżetów i doznań piwnych

Mam na imię Sylwia i po prostu lubię piwko od kilku lat staram się poznawać różne jego gatunki, smakować regionalne wyroby i cieszę się, że kultura picia piwa w Polsce zmienia się na plus.
    Nie jestem kolekcjonerem gadżetów (tylko wrażeń smakowych), ale dzielę z jednym życie. Staram się Go wspierać w pasji i kochać, mimo kapsli, otwieraczy itd. w każdym kącie mieszkania, hehe
    W ramach aktywnego wsparcia, prowadzę stronę Zachodniopomorskiego Klubu Birofilów, którego członkami oboje jesteśmy.

Zapraszam serdecznie:
    Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.

Related Topics

Collapse

• P1910
    Porcelanki WH SS - identyfikacja
    P1910
    Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
    2024-12-26, 23:27
  • Gringo
    Mołdawia, Kiszyniów, Strada Aleksandru cel Bun 83, Vdrovapub
    Gringo
    Mołdawia, Kiszyniów, Strada Aleksandru cel Bun 83, Vdrovapub

Pub znajdujący się w sercu miasta, który posiada chyba najlepszą luzacką atmosferę ze wszystkich miejsc odwiedzonych w Kiszyniowie.

Zacznijmy od piwa: W lokalu napijemy się lanych piw z browaru Beermaster który
    ...
    2024-11-08, 19:23
  • dadek
    Belgia, Bredene, Duinenstraat 47, Brouwerij Betsy
    dadek
    Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
    2024-10-06, 21:38
  • pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-08, 23:21
  • dadek
    Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
    dadek
    W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
    2024-09-03, 02:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...