Witam wszystkich na forum.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arkwoj
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.08
    • 1

Witam wszystkich na forum.

Cześć wszystkim , mam na imię Arek , od kilku lat śledziłem różne wątki na forum , w tej chwili kończę pracę w browarze komercyjnym po 28 latach i od 1 września zaczynam współpracę z browarem rzemieślniczym. . Mam nadzieję że w trudnych chwilach z Waszą pomocą podołam nowym wyzwaniom i zmienię swoje złe nawyki .

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Jelonki, Wyki 11a, NaWyki Piwne
    Ahumba
    Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
    2025-03-03, 18:03
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Vysoczana 18, Pivovarnia MIF.
    bastion
    Następny mikrus odwiedzony dosyć dawno temu. Nie powiem wówczas szału nie zrobił, ale dzisiaj to już zupełnie inna bajka. Ale najpierw o tym co było.

Niewielki bar nie zwiastował tego że na jego terenie mieści się warzelnia. Owszem na lodówce nie dało się zauważyć napisu...
    2022-12-16, 21:01
  • pebejot
    Węgry, Kaposvár, Noszlopy Gáspár u. 6, Hansdonner Sörház
    pebejot
    W 2020 roku w uroczym miasteczku Kaposvár, stolicy Somogy otworzył się browar, który można zakwalifikować jako restauracyjny.
    Otwarcie browaru w trudnych czasach covidu od początku stawiało pod znakiem zapytania jego dalsze istnienie, co od razu przełożyło się na drastyczne zredukowanie...
    2022-09-14, 14:13
  • darekd
    Náchod, Primátor Single Hop Lager (Most)
    darekd
    Nowość w oparciu o nowy chmiel Most (krzyżówka Cascade i dzikiego chmielu czeskiego).

Więcej pisałem tu:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...40#post2321140

4,8% alk.

piwo jest dochmielone...
    2021-10-07, 23:03
  • heckler
    Sivice, Sivice 504, Pivovar Beer Daddy
    heckler
    Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi . Mieści...
    2020-08-17, 13:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...