Cześć! Od razu proszę o pomoc w zakupie zestawu :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • traszetkka
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.09
    • 1

Cześć! Od razu proszę o pomoc w zakupie zestawu :)

Mąż jest wielkim fanem i jednocześnie amatorskim browarnikiem zestawy kupuje na waszej stronie internetowej a ponieważ zbliża się dzień mężczyzny chciałabym podarować mu kolejny do zrobienia

Wszystkie sprzęty potrzebne posiadamy ale proszę pomóżcie wybrać słód i resztę potrzebnych drożdzy i co tam jeszcze trzeba - dozgonna wdzięczność
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10796

W tym dziale proponujemy zestawy surowców do warzenia z zacieraniem i na podstawie ekstraktów. Zestawy zostały przygotowane i wielokrotnie przetestowane przez piwowarów Centrum Piwowarstwa stanowiąc naszą interpretację danych stylów. W ofercie posiadamy także zestawy oparte na mistrzowskich
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 00:37
    • kaczka116
      Socho, Pewnego Razu W Socho
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-09-08, 08:40
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
      dadek
      Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
      2024-10-14, 01:47
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-23, 23:56
    • Mar11111
      Początki z brewkitem...
      Mar11111
      Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
      ​​​​​​Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...
      2024-04-20, 14:46
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...