Witam wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • oskar_h
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.09
    • 5

Witam wszystkich!

Witam serdecznie wszystkich piwowarów i miłośników piwa. Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z warzeniem piwa w domu i liczę na to że na tym forum znajdę wiele cennych, pomocnych informacji!

Related Topics

Collapse

• SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 10:28
  • ignacyk
    Witam wszystkich
    ignacyk
    Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
    2023-07-17, 15:52
  • peter267
    Pomocy
    peter267
    Witam wszystkich
    Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...
    2020-01-26, 14:04
  • Grzegorz_D
    Witam wszystkich forumowiczów.
    Grzegorz_D
    Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
    2018-09-23, 23:03
  • Wojti4
    witam wszystkich
    Wojti4
    Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
    Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
    2018-03-09, 13:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...