Czołem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Luki1946
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.10
    • 16

Czołem

Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Miło powitać kolejnego kolekcjonera
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• Luki1946
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2017.10
      • 16

Dziękuję. Szczerze wciągające to jest

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • daro96610
        Czołem piwosze
        daro96610
        No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
        2018-09-12, 14:31
      • AaLeX
        BG SA Zabrze, Łomża Pils
        AaLeX
        Dziwny ten pils. Słodki. W tle nuty goryczkowe, ale naprawdę marginalne. Jako mieszkaniec Niemiec, nie jestem nauczony takich pilsów. Kolejny polski pils z woltażem 6%. Przecież to jest absurd i nie spełnia definicji tego gatunku. Barwa złota. Piana została. Zapach ziołowy, chmielowy. Tylko...
        2024-08-08, 18:31
      • dadek
        Nowe Miasto Lubawskie, Kopernika 9C, Browar Nowomiejski/Piwoteka
        dadek
        Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
        2022-11-07, 01:04
      • Marianowar_pl
        Czołem rewolucjonistom :)
        Marianowar_pl
        Mam na imię Marcin, 28 lat, z Warszawy, prowadzę amatorskiego bloga o piwie www.Marianowar.pl na którego was serdecznie zapraszam w wolnej chwili
        2017-03-19, 08:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...