Cześć wszystkim. Mam na imię Marcin, jestem z Bielska-Białej. Dopiero zaczynam przygodę z domowym piwem.
Witam
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
zaczynam swoją przygodę z browarnictwem domowym. Początki jak najprostsze z brewkitu ? Kupiłem pszeniczny. Po wymieszaniu puch doprowadziłem do wrzenia chwilę pogotowałbym. Drożdże rozpuściłem w ostudzonym wrzątku do 20C po 30 min. dodałem do brzeczki o temp 25C. Aktualnie...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witajcie,
Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -... -
Witajcie!
Nietypowy powód dla rejestracji na tego typu forum, wiem, ale to żaden troll. Otóż lada dzień stanę się posiadaczem psa, a raczej suczki i jako, iż moim zamiłowaniem są krafty chciałem by imię psa kojarzyło się jakoś z - krótko mówiąc - piwem
O...-
Channel: Przy piwie
-
-
No witam Panów i Panie (jeśli są
). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne
zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem
pozdrawiam
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Czesc !! Mam na imie Maciek i przygode z browarem domowym zainspirowana " efektem Kopyra" zaczalem w grudniu zeszlego roku. Mam za soba 5 warek glownie brewkity przeniczne i dla odmiany jeden stout fermentowane na cukrach BA PLUS, refermentacja na glukozie. W moim odczuciu bajka w porownaniu...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.