Witam Szanowne Koleżeństwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KUFLARZ
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.03
    • 1

Witam Szanowne Koleżeństwo

Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i to mnie chyba cieszy...witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1314

cześć. przeszedłem lekką postać kapslozy i powiem tak: z tego można wyjść! ale po co?
    veni, emi, bibi

Comment

• beerek62
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛
      • 2010.04
      • 1051

Witaj w klubie. Ja już myślałem że zbieracze szkła piwnego to taki gatunek na wymarciu a tu proszę - niespodzianka.
      Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
      Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19298

Witaj!
        To kłopotliwy temat zbieracki - zajmuje dużo miejsca (wszystkiego i tak nie wyeksponujesz), tłucze się i trzeba myć co jakiś czas. Ja myślałem, że nie będę już zbierał szkła, ale i tak zawsze coś się powiększy kolekcja. Nie tylko o te, które zbieram. Jak coś to dysponuję zbytecznymi szkłami to jakoś się możemy dogadać.

Comment

Related Topics

Collapse

• Konrad131
          Witam szanowne grono!
          Konrad131
          Wypadałoby się przedstawić, a więc:
          do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
          Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
          2023-03-31, 14:18
        • yavo
          Armenia, Erewań, 8 Abovyan St, Kilikia Beerhouse
          yavo
          Kolejny lokal w podziemiach , ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.

Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...
          2023-02-20, 14:16
        • gumol37
          Witam Szanowne Grono Piwoszy
          gumol37
          Witam Szanowne Grono Piwoszy. Forum odkryłem dzięki mojemu kuzynowi, fanowi nowych smaków i tradycji piwowarstwa. Mieszkam w Zatorze, to takie małe miasteczko w Małopolsce. Sam też lubię eksperymentować, szukam smaków starych piw, bo dzisiejsza masówka to wyroby piwo podobne. Myślę że trochę...
          2009-05-22, 17:49
        • Andrzej_Chrusciel
          Kraków
          Andrzej_Chrusciel
          Szanowne forumowiczki i forumowicze... pytając o Kraków jestem bardzie ciekaw o knajpy i miejsca z najwieksza roznorodnoscia podstawek pod piwo do zebrania - Wiem, że dużo fajnego można wypić i znaleźć w Multi Qulti, Omercie - w pozostałych multitapach bywa różnie - jestem ciekaw waszych...
          2018-08-21, 20:24
        • majowypan
          oddam polskie etykiety 2011 - 2014
          majowypan
          Witam Szanowne Grono.
          Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście...
          2018-05-13, 16:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...