Dobry wieczór

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mirekp83
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.03
    • 1

Dobry wieczór

Witam wszystkich.

Bardzo znudziło mnie piwo typu tyskie, żywiec.Spróbowałem pewnego razu piwo kraftowe i stało się!
    Zacząłem interesować się domowym browarem. Pierwszym piwem jakim zrobiłem był brewkit, powiem tak słabo wyszło, jakiś taki .
    Trudno
    Nie wyszło jakiś błąd techniczny. Poczytałem pomyślałem po oglądałem na Youtube coś gdzieś zmaściłem. Zresztą nie ważne.

Mam nadzieję że się poprawię Zresztą nie od razu Krakow zbudowali.
    Tak więc pozdrawiam wszystkich.
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12761

Pozdrowienia

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-23, 23:56
    • dadek
      Niemcy, Erlangen, Verzigmannstraße 4, Steinbach Bräu
      dadek
      Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
      2023-12-08, 01:06
    • Serokomlak
      Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
      Serokomlak
      W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
      2024-09-28, 23:39
    • Javox
      Magic Rock, High Wire Mandarin
      Javox
      APA z alko 5.5%

Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
      Lacing - sporo.
      Gaz - średni.
      Barwa - lekko zamglony, jasny pomarańczowy.
      Aromat - uff... dziwny. Gotowana fasola i cytrusy? A może porzeczki?
      Smak - słodkawe +, nie od razu goryczka,...
      2024-03-26, 00:11
    • dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 00:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...