Witam wszystkich

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mysee
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.04
    • 3

Witam wszystkich

Warze piwko od około dwóch lat,na początku były słody z puchy potem E+G a następnie wskoczyłem na wymarzony level All grain i będę zaszczycony móc dzielić się moimi doświadczeniami w zamian za porady starszych kolegów po fachu.Dobrego Wieczoru życzę.
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12864

Comment

Related Topics

Collapse

• Latarnik
      RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
      Latarnik
      Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
      RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
      ...
      2024-12-19, 20:30
    • Ahumba
      2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
      Ahumba
      Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
      Start
      2024-11-15
      Koniec
      2024-11-16
      Adres
      Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
      2024-09-22, 10:22
    • bastion
      Ukraina, Kijów, Revuckovo 15a, Bar Kult.
      bastion
      Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
      Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.

Wnętrze zastawione jest...
      2023-07-09, 17:39
    • dadek
      Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
      dadek
      Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
      2022-10-02, 23:04
    • rybak16
      Royal catering 30 vs 40l
      rybak16
      Cześć, powoli przymierzam się do zakupu kociołka Royal catering. Ciężko znaleźć takie skompresowane informacje o tym kociołku. To co by mnie interesowało to:

1. Brać 30 czy 40l? Aktualnie robię warki 10l, może przerzucę się na 15 ale pewnie nic ponad to. Nie...
      2021-12-16, 09:39
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...