Dzień dobry.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TeEn
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.12
    • 1

Dzień dobry.

Witam użytkowników niniejszego forum.
    Stawiam pierwsze kroki w warzeniu piwa, wiec na razie sobie poczytam wasze posty.
    No i udanego Sylwestra przy okazji

Tomek
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Witaj Tomku.
    Przeważnie trafiają tutaj początkujący piwowarzy a może zarazisz się też jakimś piwnym zbieractwem?
    Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• janeczka88
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2019.06
      • 1

Witam

Comment

Related Topics

Collapse

• macKuba
        Dzień dobry
        macKuba
        Warzę od stycznia 2019, na koncie mam już 7 warek. Pierwsze cztery były do spróbowania na warsztatach piwowarów domowych na festiwalu dobrego piwa we Wrocławiu (ten gość z żółtą lodówką i zimnymi pszenicznymi APA'mi na końcu to ja ).
        2019-07-13, 10:19
      • kronos1194
        Butelki (około 200szt.)
        kronos1194
        Dzień dobry wszystkim.
        Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
        2024-04-01, 17:49
      • OkocimPrzedwojenne
        Browar Jana Götza / Browar Okocim - przedwojenne
        OkocimPrzedwojenne
        Dzień dobry,

poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Serdecznie pozdrawiam!
        2025-03-02, 14:34
      • lekarzluks23
        Dzień dobry
        lekarzluks23
        Czesc wszystkim
        2018-11-27, 10:27
      • dadek
        Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
        dadek
        Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
        2024-11-19, 04:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...