Na imię mam Marcin mieszkam i pracuję w krakowie . W wolnych chwilach kolekcjonuję kapsle butelkowane pochodzące z piw polskich .
Witam Szanownych Państwa !
Collapse
X
-
Bardzo dziękuję za powitanie . Po ponad rocznej przerwie z Birofilią i sprzedaniu mojej kolekcji kapsli i etykiet oraz wafli chciał bym reaktywować moją kolekcję od początku ,między innymi dla tego trafiłem na stronę Browaru by nawiązać kontakty i może wymiany z innymi kolekcjonerami mającymi podobne zainteresowania. Obecnie skupiam się wyłącznie na kapslach piwnych butelkowanych i waflach polskich. W pierwszej fazie kolekcjonowania nie będę przywiązywał wagi do odcieni kapsla czy podziału na sygnatury . Na bieżąco będę starał się uzupełniać moją kolekcję o czym będ informował na bieżąco osoby zainteresowane.
Jnformację o mojej kolekcji mam zamiar publikować na stronie Crowncaps . info . Gdzie możecie znaleźć mój profil : CC.I # 2217 . Myślę jak na początek taka prezentacja moich zainteresowań kolekcjonerskich wystarczy . Pozdrawiam Marcin M_ T
Comment
-
-
Witaj
W końcu jakiś kolekcjoner tu zawitał, bo tak to tylko piwowar i piwowarZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Jedno nie przeczy drugiemu A przy zbieraniu kapsli wręcz pomagaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment