Ave Zbóje

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piomic
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2019.08
    • 1

Ave Zbóje

Dzień dobry
    Wprawdzie dość już mam for wszelakich ale tak wejść, kupić a się nie przywitać to trochę krzywo. Coś tam sobie warzę (taa... z gotowych ekstraktów) od dwóch lat, wychodzi lepsze niż w sklepie więc nie szukam doskonałości. Żonie bardzo posmakowało imbirowe od Coopers'ów a nigdzie go nie ma to spróbuję na tutejszym zestawie coś upichcić.
    Piotrek

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Armenia, Erewań, Amiryan 4, Dors craft beer & kitchen
    pebejot
    Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
    Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
    Wnętrze niezbyt...
    2024-07-10, 12:32
  • pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 20:24
  • pebejot
    Santa Lucia, Castries, Antillia Brewing Company
    pebejot
    Antillia Brewing Co. to browar rzemieślniczy z wyszynkiem na wyspie Santa Lucia, kolejnym małym kraju na Karaibach.
    Obiekt ma doskonałą lokalizację, znajduje się przy samym porcie, gdzie cumują wielkie wycieczkowce z tysiącami turystów z całego świata.
    W małej knajpce w karaibskim...
    2023-04-20, 21:47
  • abelincoln
    Dania, Kopenhaga, Lotnisko, Airside między pirsem A i B, Mikkeller
    abelincoln
    Bodajże w zeszłym roku Mikkeller otworzył nowy bar, pomiędzy pirsem A i B. Może mniej to zainteresuje osoby latające tanimi liniami, których terminal jest dość mocno oddalony, ale osoby korzystające z usług SASa, LOTu czy Norwegiana mogą po drodze skorzystać, szczególnie że jest z czego....
    2020-09-23, 17:12
  • dadek
    Dania, Skagen, Kirkevej 10, Skagen Bryghus
    dadek
    Podczas pobytu w Danii mieliśmy w planie odwiedzenie najbardziej na północ wysuniętego punktu tego kraju jakim jest wąski na niecałe 3 km cypel Skagen na Jutlandii gdzie poprzez cieśninę Kattegat Bałtyk łączy się z Morzem Północnym. Celem było nie tylko osiągniecie najbardziej północnego...
    2018-09-16, 22:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...