baks12 napisal/a Co ja chciałam powiedzieć ??? A jeżeli nie na kamizelkę (kocurze - kamizelkę szyje się z kota na reumatyzm, który powstaje w wyniku ciągłego siedzenia na piwie w ogródkach ) to przerobię cię na dywanik I co ty na to?
Koleżanko Droga,
To że jestem STARYM Kocurem, wcale nie znaczy, że jestem
głuchy, więc nie musisz powtarzać 2 razy ( Chyba, że to był
ciąg dalszy z cyklu : "Kobieta i ..." )
A co do dywanika, to kojarzy mi się wyłącznie przyjemnie,
choc może w nieco innym aspekcie.
Twoje zdrowie
StaryKocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Koleżanko Droga,
To że jestem STARYM Kocurem, wcale nie znaczy, że jestem
głuchy, więc nie musisz powtarzać 2 razy ( Chyba, że to był
ciąg dalszy z cyklu : "Kobieta i ..." )
A co ci powtarzałam dwa razy - drogi kolego?
Chyba należałoby napisać : mężczyzna i ....
Hi hi.
Dopadły mnie omamy.
Znak to niechybny, że poziom piwa w organiźmie osiągnął
stan krytyczny.
Muszę w te pędy uzupełnić, bo mogą zajść nieodwracalne zmiany.
Dziś pub "U StaregoKocura" serwuje Okocim Mocny.
StKocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Originally posted by baks12 Kto Y i m ?? Coś mi się wydaje że będę miała do czynienia ze starymi wyjadaczami ... piwa.
A co nie lubicie aktywistek???
Twoje przebojowe wejście na forum zostało zauważone
i bardzo przychylnie sklasyfikowane
Aktywistki bardzo lubimy i dlatego zostałaś porównana do koleżanki Yemiołki którą ... (wszyscy znamy i kochamy jak to spiewał jeden miły facet )
Z tajemniczą organizacją terrorystyczną o nazwie FCJP też nie będziesz miała chyba problemów
więc pozostają jeszcze tylko odwiedziny w lokalu o dziwnie brzmiącym kryptonimie "*****"
Tak więc witam cię naszej wesołej kompanyji gdzie większość z nas zna się już osobiście a skutecznie dążymy do tego aby poznać się wszyscy (patrz zjazd forum)
Zapytam się tylko grzecznie - mam dalej uczestniczyć w Waszych pogawędkach czy raczej to grono zamknięte.
Kocur się uraża, grzech też jakiś nie jaki.
Ile chłopacy macie lat?
Może jestem za stara? A może za młoda?
No dobra, koniec z tymi wytykankami. Mówicie że robicie spotkanka przy piwku. Ide poczytać o waszych spotkankach Może kiedyś uda mi się z Wami spotkać - może u mnie w barze na grillu? Nie będziecie potrzebowali nawet paszportu aby tam się dostać.
Comment