będę bronił backsa12 - ja swoją kocicę wyprowadziłem kiedyś na trawnik, narobiła hałasu na całą wieś ( pysk miała większy od głowy) i szybko wróciła na moje ręce
W jakim szoku??? Może przez pierwsze 5 min. Ja wylądował to była gdzieś poranna godzina i tak siedział pod balkonem (okienko z kratami jego azylem było) do godzin wieczornych To cwany kocur! Poprzedni jak spadł i dotknął ziemi to tyle go widzieli
Opisane przez b12 objawy świadczą o wyraźnym zaniku instynktu samozachowawczego u kota nr 2. Pierwszy to był cwaniak i dał dyla mam nadzieję ratując tym samym biżuterię.
I tu nasuwa się pytanie, czy jedynym sposobem utrzymania
przy sobie osobnika płci męskiej ( w tym wypadku kocura -
w innym niekoniecznie ) , jest pozbawienie go klejnotów?
Może wystarczy dobre serce ?
SK
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
StaryKocur napisal/a I tu nasuwa się pytanie, czy jedynym sposobem utrzymania
przy sobie osobnika płci męskiej ( w tym wypadku kocura -
w innym niekoniecznie ) , jest pozbawienie go klejnotów?
Może wystarczy dobre serce ?
SK
Tak, możliwe, że żeby osobnika płci męskiej pozbawionego klejnotów utrzymać przy sobie wystarczy dobre serce
Rozczulacie się nad Herykiem (eunuch) Wczoraj wrócił drugi kot do domu - to było straszne Dorwali go jacyś sataniści!!! Jakbym ich złapała to od razu poobcinałabym im .............!!!!!!!
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
Comment