witajcie się wylewnie całytmi tematami. a co. po to jest ten dział.
Witamy nowych forumowiczów...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
ART napisał(a)
witajcie się wylewnie całytmi tematami. a co. po to jest ten dział.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Serdecznie witamyCieszymy sie niezmiernie, że macki naszego forum siegają coraz dalej na kontynencie amerykańskim. Po UsiA przyszła kolej na "Kanadę pachnącą żywicą"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Serdecznie witamyCieszymy sie niezmiernie, że macki naszego forum siegają coraz dalej na kontynencie amerykańskim. Po UsiA przyszła kolej na "Kanadę pachnącą żywicą"
UsiA był już na mini forumowym zlociku na którym akurat Celcika nie było
No to Witamy i czekamybez brody...Comment
-
Witam wszystkich piwolubówpozdrawiam wszystkich z piwnego raju z Katowic (Katowice - Tychy - Tyskie - ulubiony napój w szczególności o poj. 0,66 l.) mam nadzieję że będę u was częstym gosciem (jak mi czas pozwoli - spędzony na degustacji
)
PaComment
-
Bananek napisał(a)
Witam wszystkich piwolubówpozdrawiam wszystkich z piwnego raju z Katowic (Katowice - Tychy - Tyskie - ulubiony napój w szczególności o poj. 0,66 l.) mam nadzieję że będę u was częstym gosciem (jak mi czas pozwoli - spędzony na degustacji
)
Pa) a ponieważ za parę dni Giełda, będzie okazja do uregulowania zaległości
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Kolega, pewnie nie wie, ale na forum obowiązuje wpisowe (w formie płynnej) a ponieważ za parę dni Giełda, będzie okazja do uregulowania zaległości
Comment
-
Comment
-
Marusia!!!!!!!!!! Ja się przyłączam do powitania!!!!
Tym bardziej ze właśnie z Justką popijamy sobie piwko!!!!!
Comment
-
i pewnie Juranda albo BK? prawda?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Cyrkonia napisał(a)
Marusia!!!!!!!!!! Ja się przyłączam do powitania!!!!
Tym bardziej ze właśnie z Justką popijamy sobie piwko!!!!!
Comment
-
No to z tego górzystego krańca Polski ślę wirtualne powitanie dla ciebie Justko i życzę ci wspaniale spędzanego czasu na forum w towarzystwie naszej przemiłej paczki.
Czeka cię tutaj wiele piwnych i nie tylko odkryć.
Wiele nieprzespanych nocy w grupie życzliwych osób gdyż spotkania nasze są niezwykle częste a każdy pretekst dojest znakomity
jeszcze raz witam
ps.Podobno "Cieszyńskie" ci smakowałojestem z tego ogromnie zadowolony
bez brody...Comment