Witamy w naszych forumowych progach - Nałoga. Podziwiam odwagę, my staramy się jakoś ukrywać przedmiot naszych fascynacji - stąd Piwofil, Birofil, Albeertos, Gambrinus itd. A kolega tak prosto z mostu - NAŁÓG
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
A ja jestem dudlik co po czesku znaczy smoczek do ssania Uczę się tego języka bo lubie tamtejsze piwko a raz się nawet zakochałem w takiej małej blondyneczce z piwnymi oczami. Była z miasta, gdzie swoją służbę odbywał Haszek, czyli z Budziejowic. Była cudowna cieplutka i miła, ale nieumiałem mówić po czesku no zacząłem się uczyć i mam nadzieję, że jeszcze ją spotkam bo tęsknię za nią
Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Własnie się aktywowałem i widze ze zgrozą że przyjdzie mi samotnie reprezentować Szczecin
Pozdrowienia dla celta birofila którego miłość do irlandzkiego piwa i celtyckiej kultury podzielam.
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
Comment