A nastepnie pewnie napisze, życzę Wam tego co Wy mnie
Witamy nowych forumowiczów...
Collapse
X
-
-
BAJ! zbierasz Mercedesy?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zbieranie Mercedesów to dla mnie za drogie hobby. Ale jestem pasjonatem tej marki. Interesują mnie modele raczej starsze (a już na pewno bez komputera!!!!) Aktualnie jestem w posiadaniu 190D2.5.gdzie się piwo warzy
tam się dobrze darzy
Comment
-
-
Gdyby nie jeden Baj i nizej podpisany mozna by bylo pomyslec, ze ludzie zapisujacy sie na forum od razu dostaja senior member.
A tah w ogole to powinny byc jakies bonusy za wysluge lat, szerokosc w oasie itpludzie mówią że jestem źle narysowany
Comment
-
-
He he, bo to prawda. Ja na ten przykład mam sztucznie dopisaną ilość postów
Comment
-
-
Kamyczku, Kemp jest profesjonalistą w te klocki. Dlatego postuluję założenie działu Browarnictwo Profesjonalne
A tak zupełnie serio to niech nam Kemp zdradzi, czy takie forum jak nasze, ma, lub może mieć wpływ na działania browarów. I czy w jego miejscu pracy, ktoś oprócz niego, śledzi nasze wypowiedzi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wiem, że zachowałem się nieładnie odzywam się od wczoraj tu i tam a Wy się zastanawiacie co to za sierota....
Przepraszam dzisiaj stawiam wsiem seniorkom, seniorom i innym memberom ja zmobilizowany piwosz z Warszawy.
Kole weekendu przedstawię się ze zdjęcia
No to jeszcze po jednym
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Kemp napisal/a
Czołem, jestem z Wami od wczoraj i Wszystkich witam!
Lubię gadać o piwie ale jescze bardziej je pić, a wcześniej gotować!!!
Chętnie poopowiadam o produkcji piweczka.
Comment
-
Comment