Chciałbym powitać wszystkich Seniorów. Jestem Młody i chciałbym prosić Szanowne Starszeństwo, by wskazało mi, jaką drogą mam podążać. Mieszkam w okolicach Trójmiasta i nadal nie mam tego swojego najukochańszego. Najlepiej, jakby było niepasteryzowne. Czekam na wskazówki.
Wciąż szukam
Collapse
X
-
spk napisał(a)
Jakieś konkrety...
Comment
-
-
Witaj
zatem do działu Piwo - konkretnie marsz!
proponuję degustować piwa na własną rękę, porównywać wrażenia z już zamieszczonymi, zamieszczać swoje. szukać, smakować, szukać.
masz pod nosem Ambera, czasem na imprezach przez nich współorganizowanych dostępne jest beczkowe niepasteryzowane
poza tym jest niemalże białą plamą browar Goch z Bytowa. zdobycie piw z tego browaru i opisanie ich (w miarę sensownie oczywiście) w dziale o którym wspomniałem powyżej możesz spowodować że wkupisz się bez problemu w łaski seniorów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
spk napisał(a)
Mówisz - Goch z Bytowa - taaaa, to brzmi interesująco...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Pić jak najwięcej różnych gatunków, nie przesadzać w ilości wypitej na jeden raz, mocno się w pite piwo wpijać i z czasem będziesz miał to swoje najlepsze.
Co jakiś czas technologia warzenia danego piwa się zmienia (bo np.
nastepują naturalne i nieuniknione zmiany właściwości biologicznych
surowców ) co wpływa na zmiane smaku i aromatu piwa.
To znalezione i ulubione może tak znacznie zmienić się , że trzeba
znowu przestawic się na iny wyrób. W dziale piwa konkretnie
jest wiele opinii i wypowiedzi o tym , że ktoś uwielbiał konkretne
piwo , ale musiał je zdradzić na rzecz innego.piwoppns@wp.pl
Comment
-
Comment