Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
    Zaś Wesoła Ekipa która odwiedziła mnie po Giełdzie Warszawskiej zapewne na długo pozostanie w pamięci personelu szpitala
    przyznasz, że wyglądaliśmy cudnie w biało-zielonych kapciuszkach na stópkach i biało-zielonych smyczach <cenzura> na piersiach grunt to zrobić wrażenie!

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
    Chętnie bym Was wszystkich wyściskał, ale co to za przyjemność być wyściskanym przez Dzika... Może "na ochotnika" zastąpi mnie w tym na razie niezawodny i zaprzyjaźniony Cyborg...
    to grozi poważnym uszczerbkiem na zdrowiu a to, że Ty przetrwałeś różne dziwne zabiegi z mej strony, to sprawa leków i otoczenia szpitalnego

cieszę się, że jesteś z powrotem on-line
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Van Pur, Romper Extreme
      e-prezes
      Opinia czekała od dawna, bo nijak nie wiem gdzie to przypisać. Zapewne jest robione (akurat słowo) w Polsce, ale w którym browarze grupy nie będę badał. Przypomniałem sobie o niej przy okazji Ceres z Włoch/Danii.

Kiedy go nabyłem, długo się zastanawiałem czego mogę oczekiwać......
      2023-02-15, 13:41
    • darekd
      Stern, Komárovská 12
      darekd
      Browarek z Brna, który działa od 2017. Cieszy się dobrą opinią m.in. wśród bbizowych turystów:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-stern

Warzą całą masę najróżniejszych...
      2022-09-23, 22:46
    • darekd
      Racibórz, Książęcy (Polski Chmiel)
      darekd
      Jedno z trzech piw (obok Zuli i Oktawii) z serii Polski Chmiel, która jest do dostania w Aldi.

Wszystkie piwa mają 11% i 4,5%

Chmiel: Książęcy, o którym wiem niewiele, na ecie wspominają o czerwonej pomarańczy i moreli. Gdzieś jakiś bloger wspominał, że cytrusy....
      2022-06-24, 21:39
    • heckler
      Czechy, Miřetice, Miřetice 49, Rodinný pivovar Vlčák
      heckler
      Na górce, praktycznie na końcu małej miejscowości Miřetice od 2018 roku działa malutki, rodzinny browarek Vlčák.
      Petr Vrabel, to właściciel i piwowar zarazem. W sobotę 18.06 akurat zastaliśmy go podczas gotowania jasnej 11- ki chmielonej zbiorami z własnego ogródka.
      Cały,
      ...
      2022-06-22, 05:32
    • bastion
      Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
      bastion
      To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
      2022-01-05, 21:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...