hejka Piwosze jestem olsztynieakiem i jestem tu pierwszy raz, zbieram kapslochy i pozdrawiam
kapslochy
Collapse
X
-
Aaaaaa... Kolega jest imprezą, promocją czy wydarzeniem ???"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net -
-
Mam parę sztuk na zbyciu, zapraszamy na giełdę w Warszawie - dostaniesz je w nagrodę za zalogowanie się na browar.bizKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
Odp: kapsle
kapsloch napisał(a)
hejka Piwosze jestem olsztynieakiem i jestem tu pierwszy raz, zbieram kapslochy i pozdrawiam
a piwo pijeeesz?bo inaczej ciężko będzie Ci się z nami dogadać
Twoje zdrówkoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No proszę!!!
Że też wcześniej nie zauważyłam nowego kolegi.
Czyżby jakaś szansa na powiększenie się Frakcji Olsztyńskiej ?
Twoje zdrówkoComment
Related Topics
Collapse
-
Zaczęły docierać do nas świeżutkie granulaty krajowych odmian ze zbioru 2024.
Na pierwszy rzut Cascade, Iunga, Lubelski i Marynka:
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...e-pl-2024-50-g
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...e/granulat/iun...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....-
Channel: Ameryka Południowa
2020-03-26, 18:10 -
-
Hej. Jestem już po kilku warkach, głównie IPY i APY bo to moje ulubione klimaty. Ale chciałbym uwarzyć pierwszego lagera. Mam warunki by fermentować w dowolnej temperaturze. Chciałbym jakiś fajny przepis na Pilznera ale który miałby dużo goryczki może nawet z amerykańskimi nutami. Ale bardziej...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment