Witamy serdecznie na forum!
I od razu parę pytań.
1. Co to znaczy metalopiwosz? Cy jeśli ktoś lubi Black Sabbath, Iron Maiden i im pokrewne, a nie cierpi speed metalu i jemu pokrewnych to też się zalicza do metalopiwoszy, czy juz nie?
2. Uczeń w Twoim profilu to brzmi podejrzanie, zwłaszcza że nie ma tam podanego wieku.
Nie poprawie , taki juz zemnie dyslektyko pokraka klawiatorowa ... i sie tym nie przejmuje , a niech mnie zlapia to skocze po gigantow ...
a co do metalu to golum nie czepiaj sie chodzi ogulnie o ciezki rock ,powiedzialem ze wszystkich witam tak pozatym ( ale jakies black gothki mile widziane )
Lokii napisał(a) a co do metalu to golum nie czepiaj sie chodzi ogulnie o ciezki rock ,powiedzialem ze wszystkich witam tak pozatym ( ale jakies black gothki mile widziane )
lat 21 jesli to kogos intersuje ...
No, jeśli ogólnie, to ja się do tej grupy mogę zaliczyć
Jeśli masz zaświadczenie o dysleksji (to nic wstydliwego, miał ją Churchill, Einstein i paru innych wielkich też), to je przedstaw, bo FCJP nie da Ci spokoju. Jeśli nie masz, to się staraj
Lokii napisał(a) No to moze mnie tu nie byc ;D , ja nie reprezentuje soba zadnych poprawnych bogow
nie trzeba mieć zadnych Bogów, zeby pisać poprawnie, poprawna pisownia nie świadczy o żadnej wierze jedynie o tym jak potrafisz się posługiwać językiem, zdarza się, że 12-latek pisze poprawniej od 30-latka.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
PPNS : Hehehe , mdleją ze strachu a póżniej ją biorę
Nie , poprostu ja nie rozumiem nastolatek dlatego biorę się za starsze lub chociarz z tej samej epoki ...
Comment