Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tomek_B
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.03
    • 1

Witam

Witam,
    Parę faktów: Tomek, obecnie w Warszawie, dokładniej Ursynów, przed czterdziestką, przyprowadził mnie tu Pawcio1, którego przyprowadził tou Crizz, którego ... Nie pamiętam ile piw wypiłem do tej pory, ale mogła by to być pewnie jakaś mała cysterna W miare wolnego czsau sam robię piwo. Pozdrawiam serdecznie i zabieram się do czytania, co zapewne zajmie mi z tydzień, dwa
  • marcopolok
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 2339

Kolejny warzący

Na zjazdach forum będzie coraz smaczniej. - Witaj i próbuj się przedrzeć przez pokłady zróżnicowanych forumowych wiadomości, powodzenia
    bez brody...

Comment

• And69
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.06
      • 1487

Witam , ziomala i twoje zdrowie

Comment

• pawcio1
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.03
        • 363

Odp: Witam

Tomek_B napisał(a)
        Witam,
        Parę faktów: Tomek, obecnie w Warszawie, dokładniej Ursynów, przed czterdziestką, przyprowadził mnie tu Pawcio1, którego przyprowadził tou Crizz, którego ...

Potwierdzam Tomek jest przed czterdziestką

Comment

Related Topics

Collapse

• elroy
          English Brown Ale - piwo z browaru Pawcio1
          elroy
          Witam
          Miałem przyjemność próbować buteleczkę piwa wyprodukowanego przez kolegę Pawcio1, opiszę więc swoje doznania smakowo wzrokowe.

Piwo otrzymałem w butelce 0,33l zamknięte naturalnym korkiem, na dnie widoczny lekki osad drożdżowy, około 2mm. Po kilku dniach od...
          2003-07-09, 12:25
        • dyczkin
          Artezan (Błonie), Star Cysterna
          dyczkin
          Piwo gotowe do oceny
          2015-06-05, 06:56
        • pebejot
          Włochy, Bari, Via Adolfo Omodeo 12, Bilabi
          pebejot
          Bilabi to pierwszy browar restauracyjny w mieście Bari, otwarty w 2014 roku.
          Minibrowar warzy piwa dolnej i górnej fermentacji.
          Obiekt zlokalizowany jest w odległości około 4km od centrum miasta, w niepozornym miejscu na bocznej uliczce.
          Nie ma żadnego szyldu informacyjnego,...
          2017-10-16, 17:34
        • elroy
          Browar Pawcio1 - pszeniczne
          elroy
          Witam serdecznie!

Miałem właśnie okazję degustować kolejne piwo z browaru Pawcia (wcześniejsza recenzja), podzielę się więc wrażeniami
          Po otwarciu przywitał mnie przyjemny syk i duża ilość uwolnionych babelków CO2. Nalałem więc ochoczo to szklanki.
          ...
          2004-04-20, 13:05
        • dadek
          Kamionka 21, Browar Gontyniec sklep firmowy
          dadek
          Tajemniczy jak dotąd browar Gontyniec mieści się na skraju malutkiej wioski Kamionka 5 km na północny zachód od Chodzieży. Wygląda nieciekawie, bardziej na hangar, jedynie z frontu od strony bramy wjazdowej dobudowano przeszklone biuro i okrągłą niby basztę z czerwonej cegły mieszczącą...
          2015-06-30, 02:28
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...