Witam wszystkich. Zanim zacznę się wcinać do dyskusji, rzeknę coś o sobie. Mam na imię Marcin, mówią na mnie Alf, ale jakiś Alf już tu jest więc został mi alph. Witam szczególnie tego Alfa bo wszystkie Alfy to fajne chłopaki. To że nie mam piw na koncie to dlatego że ich nie liczę... A i jeszcze jedno: z racji stażu na forum i lokalizacji można o mnie rzec: "ten kot z miasta Łodzi pochodzi".
Witam
Collapse
X
-
Odp: Witam
alph napisał(a)
To że nie mam piw na koncie to dlatego że ich nie liczę...
Ano witaj. Tak sobie pomyślałem, że skoro nikt nie pali się do powitania nowego to dlaczego ja nie miałbym tego zrobić A co do liczenia piw to nie Ty je będziesz zliczał i te które będą zliczane to tak naprawdę nie te które wypijesz tylko te które wypiszesz Ja bym chyba nie zrozumiał o co w tym chodzi gdyby ktoś mi tak napisał, ale sam się przekonasz, że tak jest w rzeczywistości i zrozumiesz jak to działa.
No to za następne wypite, ehh to znaczy wypisane przeze mnie piwowww.decio.friko.pl
-
-
Zdrówko Deciu!
Miło że ktoś mnie dostrzegł i to z samej Stolicy.
Mam nadzieję że reszta Forumowiczów ujawni się za jakiś czas. Wszak prawdziwy Forumowicz zaczyna życie od browarka. Po nim jakoś tak radośniej i mój wirtualny wizerunek nie wyda się już nikomu straszny.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
alph napisał(a)
Zdrówko Deciu!
Mam nadzieję że reszta Forumowiczów ujawni się za jakiś czas.
Przecież jesteśmy.
A!!!
Witaj !!!
Comment
-
-
Witaj. Popatrz jak niepostrzeżenie masz już dwa piwka na koncie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Vitam Óć !!!
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
[QUOTE]alph napisał(a)
[B]Zdrówko Deciu!
Ostatnio jakoś jestem zabiegany, nawet nie zauważyłem że znowu stalica została przeniesiona , tym razem ponownie do KrakowaCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Nie no to nie tak żeby, ale ja po prostu jestem niedzisiejszy (nie mylić z wczorajszy). To żeby tak nikogo nie urazić to zdrowie wszystkich Stolic
No proszę, mówiłem że po robocie, po browarku na rozruch się zacznie.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
poczytałem w twoim profilu że śpiewasz czeskie piosenki porządany z ciebie towarzysz na forumowe imprezy.
Witam serdecznie
A to się chwali
Comment
-
Comment