Problem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwożłop
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.03
    • 14

Problem

Napisałem prezentację swojej osoby ale za jasnego groma nie mogę wkleić tego na stronę.Czekam na pomoc
  • Piwożłop
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.03
    • 14

Problem

Dzięki za pomoc.Jakoś się udało.Prezentacja wklejona.

Comment

Related Topics

Collapse

• HaJni
      Problem z wymianą
      HaJni
      Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
      2020-10-14, 17:40
    • e-prezes
      Problem z wyświetlaniem strony b.biz
      e-prezes
      Odkąd zmieniłem lapka na nowszego myślałem, że to nie wróci... Na XP mogło się zdarzyć, ale teraz jest podobnie na Win10. B.biz wyświetla się jako niezabezpieczona WWW i tak się odpalała cały czas - z ostrzeżeniem, ale ostatnio i na smarcie i na lapku nie idzie odpalić. Pomogło wyczyszczenie...
      2020-07-21, 21:39
    • krzysztoft
      Problem z piwem pszenicznym (błędny odczyt Blg)
      krzysztoft
      Opiszę pokrótce mój problem. Postanowiłem uwarzyć piwo pszeniczne z ekstraktów od browamatora. Kupiłem jeden z gotowych zestawów, który składał się z 5.1 kg pszenicznego ekstraktu słodowego + chmiel, gdzie po uwarzeniu miałem otrzymać brzeczkę BLG 19. No i tutaj zaczyna się problem,...
      2019-06-07, 18:52
    • dadek
      Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
      dadek
      O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
      Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
      2021-10-28, 02:02
    • Javox
      Stewart, First World Problem
      Javox
      Belgijska IPA ze Szkocji. Alko 6,2% i 80 IBU

Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
      Barwa - bursztyn ciemny.
      Gaz - średni.
      Lacing - sporo, białe szkło po całości.
      Aromat - cytrusy cięższe, słodkawe, lekka ziołowość.
      Smak - słodkawe...
      2018-11-24, 22:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...